022-2007955

cottage.daarul.jannah@gmail.com

Rombongan Bpk. Nasarudin Malaysia

Nasarudin bin Mohamad

Pejabat Tadbir Awam, Markas Tentera Udara

Kementerian Pertahanan

Wisma Pertahanan, Jalan Padang Tembak

50634 Kuala Lumpur

Dis, 2009

Cottage Darul Jannah

Bandung

Indonesia

Assallamualaikum w.b.t

Ybhg Tuan,

UCAPAN PENGHARGAAN DAN TERIMA KASIH

Saya mewakili kesemua 24 orang staf yang terlibat dalam program lawatan ke Bandung bermula daripada 13 hingga 16 September tempoh hari, mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih dan dengan penuh iltizam merakamkan rasa kesyukuran yang tidak terhingga kepada Allah s.w.t dan phak pengurusan Darul Jannah yang begitu bersungguhan melayani keperluan kami sepanjang tempoh lawatan tersebut.

2.Kami berasa sungguh terharu di atas kesungguhan dan keprihatinan bapak-bapak dalam mengambil berat keperluan kami. Sehingga kami merasakan akhlak dan ukhwah Islamiah yang sentiasa ditunjukkan oleh staf Darul Jannah amat menyentuh sanubari kami dan iktibarnya membuktikan Islam itu bersaudara sebagaimana maksud hadis Rasullullah s.a.w “ Kamu itu umpama satu badan, kalau yang di kiri sakit yang dikanan turut merasa sakit”

3. InsyaAllah kalau diberi kesempatan oleh Allah s.w.t kita akan ketemu lagi. Salam buat Pak Cacak, dan bapak-bapak yang lain. Semoga Allah s.w.t merahmati anda semua dan diberi kesehatan dan barokah yang berpanjangan . Amin

Nasarudin Mohamad

Zawiyah Ismail

tahun lepas ibu n family tidur di Darul Jannah tu..best betul..

Azay Trosky

rata-rata pengunjung Negara tetangga Malaysia, Singapura, Muslim Fathani (Selatan Thai) mengakui terkesan dengan kehebatan Cottage Daarul Jannah ama Daarut Tauhiid. So, mangga ah tu. Wilujeng sumpingBukti AMANAHNYA staf Cottage Daarul Jannah / Daarut Tauhiid adalah pada Juni 2009, AJAY baru sempat mampir dan nginap lagi di sana. AJAY pernah ketinggal ‘strimin’, lamina atos 7 taun, walau bagaimanapun ‘strimin’ eta masih dijaga ditatarapi oleh Cottage Daarul Jannah. Khilaf deuye saha namina staf pameugeut eta. Upami tiasa, mohon si Akang eta sms atawa call AJAY di Malaysia lewat hp 0169861222 simkuring. Diantos
Jika anda ingin memberikan testimonial untuk kami, silahkan isi formulir testimonial dibawah ini dengan lengkap, terima kasih.